Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Ahrend Duo Zit Sta Bureau (Gebruikte Bladen)

Oorspronkelijke prijs was: € 635,25.Huidige prijs is: € 514,25.

( 425,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Ontdek het Ahrend Duo Zit Sta Bureau Elektrisch – een modern bureau dat je helpt om comfortabel te werken, zowel zittend als staand. Met dit bureau kun je gemakkelijk de hoogte veranderen, waardoor je de juiste houding kunt vinden voor jouw lichaam. Of je nu liever zit en geconcentreerd werkt of staat en meer actief bent, dit bureau past zich aan jouw wensen aan.

Het Ahrend Duo Zit Sta Bureau Elektrisch ziet er ook nog eens mooi uit, met strakke lijnen en een nette afwerking. Het is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam gemaakt, wat goed is voor jou én voor het milieu.

Maak van je werkplek een plek waar je graag bent, met het Ahrend Duo Zit Sta Bureau Elektrisch. Het combineert comfort, stijl en functionaliteit perfect, zodat je prettig en efficiënt kunt werken.