Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Archiefkast 180x80x40 cm

 260,15

( 215,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze metalen archiefkasten zijn voorzien van een elektrostatische poedercoating. Het model wordt geleverd met vier verstelbare legborden, zodat u zelf de afstanden tussen de legborden kunt bepalen. Indien gewenst, kunt u ook extra legborden bijbestellen. Bovendien is deze kast geschikt voor laterale hangmappen. De kast wordt geleverd in een vaste maat. In onze webshop heeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren te selecteren, variërend van lichtere tot donkere tinten. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat graag voor u klaar.

Specificaties

  • Vervaardigd uit metaal met een elektrostatische poedercoating voor duurzaamheid.
  • Voorzien van een Ronis slot, inclusief 2 sleutels voor veilige opslag.
  • Wordt geleverd met 4 verstelbare legborden voor flexibele opbergruimte.
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van extra legborden.
  • Afmetingen (hoogte, breedte, diepte): 180 x 80 x 40 cm.
  • Beschikbaar in verschillende kleuropties.
  • Wordt gedemonteerd geleverd.

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.