Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Archiefkast 74x80x38 cm

 217,80

( 180,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Onze archiefkasten zijn vervaardigd uit metaal en voorzien van een elektrostatische poedercoating. Dit specifieke model wordt geleverd met één verstelbaar legbord, waardoor u zelf de afstanden tussen de legborden kunt bepalen. Indien gewenst, kunt u altijd extra legborden bijbestellen. Deze draaideurkast wordt geleverd in een standaardmaat. Via onze webshop heeft u de mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen, variërend van lichtere tinten tot donkere varianten.

Specificaties

  • Vervaardigd uit metaal en bedekt met een elektrostatische poedercoating.
  • Voorzien van een Ronis slot, inclusief twee sleutels.
  • Inclusief één verstelbaar legbord.
  • Mogelijkheid tot toevoegen van extra legborden voor lichtere opslag.
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 74 x 80 x 38 cm.
  • Beschikbaar in diverse kleuren.
  • Wordt gedemonteerd geleverd.

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.