Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Haworth Comforto 77 NPR Regain Okergeel

 295,00

( 243,80 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Haworth Comforto 77 is een hoogwaardige bureaustoel die ontworpen is om een optimale ondersteuning en comfort te bieden tijdens lange werkdagen. Deze stoel is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en ergonomische stoel die de gezondheid en het welzijn van de gebruiker bevordert.

De Comforto 77 beschikt over een gepatenteerd bewegingsmechanisme, waardoor de stoel zich aanpast aan uw lichaamsbewegingen en uw houding optimaliseert. Het mechanisme biedt een soepele en natuurlijke beweging, zodat u de hele dag comfortabel kunt zitten zonder vermoeid te raken.

De stoel is voorzien van een verstelbaar lendensteunsysteem dat zich aanpast aan uw ruggengraat en u de juiste ondersteuning biedt voor een gezonde zithouding. De zitting is breed en diep genoeg om comfortabel te kunnen zitten en de armleuningen zijn in hoogte en breedte verstelbaar, zodat u uw armen op de juiste hoogte kunt plaatsen en uw schouders kunt ontlasten.

De Comforto 77 is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort bieden. De zitting en rugleuning zijn bekleed met stoffen die ademend zijn en een aangenaam gevoel geven. Bovendien is de Comforto 77 ook een milieuvriendelijke keuze, omdat de stoel grotendeels recyclebaar is en geproduceerd wordt met minimale milieueffecten.

De Haworth Comforto 77 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een ergonomische en duurzame bureaustoel die langdurig comfort en ondersteuning biedt en bijdraagt aan een gezonde zithouding. Deze stoel is niet alleen goed voor uw gezondheid en comfort, maar ook voor het milieu.