Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Bureaustoel Say

 242,00

( 200,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bureaustoel Say biedt niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een luxueuze uitstraling. Met zijn strakke rugleuning van netbespanning (mesh) en comfortabele, goed gevulde zitting van textiel, voegt deze stoel een vleugje stijl toe aan elke werkruimte. De bureaustoel kan 360 graden draaien en de soepel rollende wieltjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk van positie kunt veranderen zonder dat je hoeft op te staan. Of je nu lange uren achter je bureau doorbrengt of af en toe een pauze neemt, bureaustoel say biedt het comfort dat je nodig hebt om productief en geconcentreerd te blijven.