Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Haworth Comforto 77 NPR Cool Charcoal org

 195,00

( 161,16 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Kruispoot en armpads kunnen gebruikerssporen bevatten.

De Haworth Comforto 77 is een ergonomische bureaustoel die ontworpen is om u de hele dag door comfortabel te houden. De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een elegant design dat perfect past in elk kantoor.

De Comforto 77 heeft een gepatenteerd “flexgrid”-rugleuning die zich aanpast aan uw lichaam en uw houding ondersteunt. De stoel is uitgerust met een geavanceerd synchroonmechanisme waarmee de zitting en rugleuning zich in een perfecte verhouding tot elkaar bewegen en uw lichaam in de juiste houding houden.

De zitting en rugleuning zijn bekleed met duurzame, ademende materialen die zorgen voor een comfortabel gevoel en tegelijkertijd lang meegaan. De Comforto 77 beschikt over in hoogte verstelbare armleuningen en een verstelbare lendensteun om uw rug optimaal te ondersteunen.

De Comforto 77 is een duurzame bureaustoel die ontworpen is om lang mee te gaan. De stoel is gemaakt van duurzame materialen en is eenvoudig te onderhouden. De Comforto 77 is bovendien een milieuvriendelijke keuze, omdat de stoel grotendeels recyclebaar is en geproduceerd wordt met minimale milieueffecten.

Kortom, de Haworth Comforto 77 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en duurzame bureaustoel met een elegant design. Deze stoel biedt u de juiste ondersteuning en comfort tijdens lange werkdagen en is tegelijkertijd een verantwoorde keuze voor het milieu.