Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Haworth Comforto 77 NPR Jeans

 295,00

( 243,80 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Haworth Comforto 77 is een hoogwaardige, ergonomische bureaustoel die is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens lange werkdagen. Deze stoel beschikt over een gepatenteerd, volledig verstelbaar lendensteunsysteem dat zich aanpast aan de natuurlijke kromming van de wervelkolom, waardoor de druk op de rug wordt verminderd en de houding wordt verbeterd.

De Haworth Comforto 77 is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stijlvol design dat past bij elke moderne werkruimte. Het vijfdelige onderstel met wieltjes zorgt voor stabiliteit en mobiliteit, terwijl de ademende bekleding de luchtstroom bevordert en oververhitting voorkomt.

Kortom, de Haworth Comforto 77 biedt niet alleen comfort en ondersteuning, maar ook aanpassingsvermogen en duurzaamheid, waardoor het een verstandige investering is voor iedereen die veel tijd doorbrengt aan een bureau.