Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Haworth-Comforto Livelyl

 266,20

( 220,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Conditie: Jong gebruikt.
Deze bureaustoelen zijn in zeer goede conditie. De Haworth Comforto is Voorzien van een nieuwe gestoffeerde zitting, armleggers en netweave. De gebruikerssporen zijn minimaal en de bureaustoelen zijn professioneel gereinigd.

De Haworth-Comforto Livelyl, oftewel de D2965 is ontworpen door de Haworth Design Studio. De Haworth Lively is een bureaustoel die voldoet aan de arbo eisen. De NPR armleuningen zijn hier een duidelijk voorbeeld van. De armleuningen zijn instelbaar, zodat ieder persoon een optimale ondersteuning krijgt. De lendensteun in de rug zorgt voor de optimale ondersteuning.