Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Setu Vergaderstoel

 193,60

( 160,00 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Ontdek de Herman Miller Setu Vergaderstoel – de ultieme mix van comfort en stijl. Deze stoel is perfect voor vergaderingen of kantoren en maakt lang zitten super comfortabel.

De Setu Vergaderstoel is slim ontworpen om mee te bewegen wanneer jij beweegt. Hij is niet alleen super comfortabel, maar ziet er ook modern uit. De stof van de zitting en rugleuning voelt niet alleen luxe aan, maar zorgt er ook voor dat je niet gaat zweten, zelfs niet na een lange vergadering.

De stoel ziet er niet alleen goed uit, maar is ook stevig gemaakt en gaat lang mee. Herman Miller staat bekend om duurzame producten, en de Setu Vergaderstoel is daar geen uitzondering op.

Upgrade je vergaderruimte met de Herman Miller Setu Vergaderstoel – comfortabel, modern en gemaakt om lang mee te gaan.

Specificaties

Vaste hoogte.

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Herman Miller stoelen!