Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Kabelgeleider 3

 59,00

( 48,76 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze kabelgeleider is geschikt voor bureaus tot 82 cm hoog en is de perfecte manier om kabels goed weg te werken. Deze kabelgeleider sluit perfect aan bij onze instelbare bureaus. De verzwaarde vloerplaat zorgt voor meer stabiliteit en zorgt dat de geleider recht blijft. Deze kabelgeleider is Gemaakt van 100% gerecycled PP.

Op zoek naar een perfecte match met uw inrichting? U kunt deze kabelgeleider bestellen in het Zwart, Wit en het zilvergrijs.