Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Ladeblok (licht gebruikt)

 60,50

( 50,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Met dit ladeblok creëer je extra opbergruimte op je werkplek. Het model heeft twee laden, waarvan één normale lade en één diepere lade die perfect is voor het opbergen van hangmappen.

Wist je dat dit ladeblok uitstekend te combineren is met een elektrisch verstelbaar zit sta bureau? Door een minimale hoogte in te stellen op je bureau, blijft de tafel mooi boven het ladeblok zweven. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Specificaties

  • voorzien van telescoopgeleiders
  • standaard voorzien van een metalen top
  • cilinderslot (incl. 2 sleutels)
  • mogelijkheid om de kasten te bestellen met een gemelamineerd topblad
  • 40 stuks beschikbaar
  • Alu

Algemene informatie

Gebruikt.