Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

De Herman Miller Mira Stijlvol, Comfortabel en Duurzaam

Stijlvolle en ergonomische Herman Miller Mira bureaustoel met verstelbare opties en duurzame materialen.

De Herman Miller Mira is een iconische bureaustoel die bekend staat om zijn stijlvolle ontwerp en uitstekende comfort. Deze stoel is ontworpen door de Duitse designer Peter Jon Pearce en is uitgebracht in 2003. Sindsdien is het een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en ergonomische bureaustoel van hoogwaardige kwaliteit.

Ontwerp en materialen

De Herman Miller Mira heeft een uniek ontwerp dat past bij vrijwel elke werkplek. Het ontwerp is gebaseerd op de populaire Aeron-stoel van Herman Miller, maar heeft een meer gestroomlijnde look en feel. De rugleuning heeft een ademend gaas, wat zorgt voor een goede ventilatie en koelte tijdens het zitten. De armleuningen zijn ook in hoogte verstelbaar en de stoel kan zowel voorwaarts als achterwaarts worden gekanteld voor extra comfort.

De stoel is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zoals aluminium, staal en kunststof. Het frame van de stoel is gemaakt van aluminium en de basis is gemaakt van staal. De armleuningen zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal en de zitting en rugleuning zijn bekleed met een zachte, comfortabele stof.

Een moderne en ergonomische bureaustoel: de Herman Miller Mira.

Ergonomie en comfort

Een van de belangrijkste kenmerken van de Herman Miller Mira is de ergonomie. De stoel is ontworpen om een gezonde werkhouding te bevorderen en rugklachten te voorkomen. De rugleuning is gebogen en past zich aan aan de natuurlijke kromming van de rug, wat zorgt voor een goede ondersteuning. Bovendien kan de hoogte van de stoel worden aangepast, zodat je voeten plat op de vloer kunnen rusten en je knieën in een hoek van 90 graden staan.

De zachte stof op de zitting en rugleuning biedt extra comfort en voorkomt drukpunten op het lichaam. De armleuningen zijn ook in hoogte verstelbaar, zodat je armen en schouders kunnen ontspannen tijdens het typen of schrijven.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Herman Miller staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en de Mira is hierop geen uitzondering. De stoel is gemaakt van recyclebare materialen en is Cradle to Cradle-gecertificeerd. Dit betekent dat de stoel aan het einde van zijn levensduur kan worden gedemonteerd en elk onderdeel kan worden gerecycled of hergebruikt.

Conclusie

De Mira Herman Miller is een geweldige bureaustoel die stijl, comfort en duurzaamheid combineert. Het unieke ontwerp past bij vrijwel elke werkplek en de ergonomie bevordert een gezonde werkhouding en voorkomt rugklachten. Bovendien is de Mira een duurzame keuze dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid om onderdelen te vervangen.

Meer blogs lezen: