Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Offeco Ladeblok 2 Laden

 235,95 272,25

( 195,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Met deze ladeblok zorg je voor meer opbergruimte op je werkplek. Dit model met twee laden heeft naast een normale lade ook een diepere lade die ideaal is voor hangmappen.

Wist je dat het ladeblok harstikke goed te gebruiken is in combinatie met een Zit sta bureau elektrisch? Door een min hoogte in te stellen op je instelbare bureau zorg je ervoor dat de tafel mooi boven het rolblok blijft.

 

Specificaties

  • voorzien van telescoopgeleiders
  • standaard voorzien van een metalen top
  • cilinderslot (incl. 2 sleutels)
  • mogelijkheid om de kasten te bestellen met een gemelamineerd topblad

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.