Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Filters

Prijs
Prijs - slider
199817
Kleur
Kleur

Bureaus

Het kopen van een nieuw bureau kan een dure investering zijn. Gelukkig is er een alternatief: refurbished bureaus. Refurbished bureaus zijn gebruikte bureaus die zijn opgeknapt om er weer als nieuw uit te zien.

Toont alle 13 resultaten

Hieronder leest u de voordelen van refurbished bureaus en waarom ze een slimme keuze zijn voor uw kantoor.

Kostenbesparend

Een van de grootste voordelen van refurbished bureaus is dat ze aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe bureaus. Het opknappen van een gebruikt bureau is veel goedkoper dan het produceren van een nieuw bureau, waardoor u veel geld kunt besparen. Als u bijvoorbeeld een budget heeft voor uw kantoorinrichting, kunt u met refurbished bureaus meer doen met uw budget.

Milieuvriendelijk

Door te kiezen voor refurbished bureaus draagt u bij aan een beter milieu. In plaats van nieuwe bureaus te produceren, worden gebruikte bureaus gerecycled en opnieuw gebruikt. Dit vermindert de hoeveelheid afval en vermindert de druk op de natuurlijke hulpbronnen die nodig zijn om nieuwe bureaus te produceren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij de aankoop van een refurbished bureau hoeft u niet in te leveren op kwaliteit. Refurbished bureaus worden grondig geïnspecteerd en opgeknapt om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw zijn. Het resultaat is een bureau van hoge kwaliteit dat net zo duurzaam is als een nieuw bureau.

Garantie

Bij aankoop van een refurbished bureau ontvangt u ook  garantie. Dit geeft u de gemoedsrust dat u een product van hoge kwaliteit koopt en dat u in geval van defecten kunt terugvallen op ons.