Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Roomforthenew Bureau Harlow

 365,00 415,00

( 301,65 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bureau Harlow heeft een unieke uitstraling en een strak design. Een ding kunnen wij zeker zeggen met  bureau Harlow haal je een bijzonder en modern meubel in huis! Deze tafel is te verkrijgen in de volgende afmetingen 120×80,140×80,160×80,180×80 en 200x80cm. De Bureaus voldoen aan de Arbo eisen wat betreft zittend werken.

Instelbare bureaus zijn voordelige ergonomische bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. De bureaus zijn verstelbaar van 62-86cm. Een instelbaar bureau werkt ideaal en kan altijd naar eigen wens ingesteld worden.

De frames zijn gemaakt van metaal en de bladen van melamine afwerkt met een PVC stootrand.