Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Filters

Prijs
Prijs - slider
395515
Type armleuning
Type armleuning
Alle opties
Type rugleuning
Type rugleuning
Alle opties
Type zitting
Type zitting
Alle opties
Ergonomisch keurmerk
Ergonomisch keurmerk
Alle opties

NPR bureaustoelen

NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn. De NPR 1813 norm is een toevoeging op de (N)EN 1335 norm. Doordat de Nederlandse bevolking steeds langer wordt sluit de Europese norm niet perfect meer aan bij mensen langer dan 192 cm. Hierdoor is deze NPR 1813 norm ontstaan. Deze stoelen zijn gemaakt voor alle mensen in onze samenleving. De minimale eisen van de NPR 1813 stoelen zijn strenger. Om het verschil te zien kunt u de specificaties bekijken onder de producten. NPR bureaustoelen zijn goedgekeurd door de ARBO.

Op zoek naar een comfortabele en ergonomische bureaustoel? Bij NPR Bureaustoelen vind je een ruim assortiment aan bureaustoelen die voldoen aan de nieuwste NPR-normering. In deze normering zijn richtlijnen opgesteld voor de ideale zithouding en ergonomie tijdens het werken. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een NPR bureaustoel.

 

  1. Ergonomie: De bureaustoelen van NPR zijn speciaal ontworpen om een gezonde zithouding te stimuleren en rugklachten te voorkomen. De stoelen zijn verstelbaar in hoogte en diepte en beschikken over lendensteunen en verstelbare armleuningen, zodat je deze aan kunt passen aan jouw lichaam en werkhouding.

 

  1. Comfort: De bureaustoelen van NPR zijn voorzien van zachte en comfortabele zittingen en rugleuningen, die drukpunten voorkomen en de druk op je lichaam gelijkmatig verdelen. Hierdoor zit je niet alleen prettiger, maar voorkom je ook lichamelijke klachten en vermoeidheid tijdens het werken.

 

  1. Duurzaamheid: De bureaustoelen van NPR zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan daardoor lang mee. Ze zijn voorzien van robuuste en verstelbare onderdelen, die regelmatig worden getest op kwaliteit en veiligheid.

 

  1. Milieuvriendelijk: NPR bureaustoelen zijn ook milieuvriendelijk. Ze worden gemaakt van duurzame en recyclebare materialen en zijn ontworpen om zo min mogelijk schade toe te brengen aan het milieu.

 

  1. Uitstraling: De bureaustoelen van NPR hebben een moderne en eigentijdse uitstraling, die goed past bij elk kantoorinterieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een stoel kunt vinden die past bij jouw smaak en kantoorinrichting.

 

In het kort, een NPR bureaustoel is een slimme investering voor elke werkomgeving. Door te kiezen voor een NPR bureaustoel, kies je voor ergonomisch comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit draagt bij aan een gezonde en productieve werkhouding, waardoor je efficiënter kunt werken en je prestaties kunt verbeteren.