Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Thuiswerkplek inrichten

Thuiswerken is voor de een de ideale uitkomst, terwijl de ander niet kan wachten om weer terug naar kantoor te gaan. Hoe het thuiswerken wordt ervaren hangt voor een groot gedeelte af van hoe de werkplek is ingericht. U kunt u voorstellen dat het prettiger werken is op een bureaustoel aan een goed bureau in plaats van op een eetkamerstoel aan de eettafel.

Veel thuiswerkplekken zijn nog niet in orde. Bij het uitkiezen van een werkplek is er veel keuze en u wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

Voordelen van zakelijke thuiswerkplekken

Betalen met factuur

Volume korting

Persoonlijk plan

Veelgestelde vragen

Nadat u een aanvraag heeft ingediend maken wij een compleet plan voor u, waarin wij alles duidelijk vermelden zoals levertijden, montage mogelijkheden en prijzen

Ja dat is geen probleem u kunt betalen binnen 14 werkdagen!

Dat is geen probleem! Wij kunnen u oude kantoormeubilair opkopen of inruilen voor nieuw meubilair. Ook kunt u uw oude meubilair laten refurbishen.

Wij hebben een advies pagina waar alles wordt uitgelegd. Ook kunt u direct contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Bij Offeco is dat geen probleem, Wij hebben (N)EN en NPR bureaustoelen. Onze zit sta bureaus voldoen aan de EN-527 Normering en onze instelbare bureaus voldoen aan de arbo eisen voor zittend werken.

Jazeker! U kunt een afspraak maken via info@offeco.nl.

Ja dat is geen probleem! Als u aangeeft in de aanvraag dat de producten gemonteerd geleverd moeten worden zorgen wij dat het verwerkt wordt in de offerte. 

U kunt via het verkoopformulier uw meubilair bij ons aanbieden tegen een vergoeding.