Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Vergaderruimte Kubo XXL

 24.805,00

( 20.500,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Kubo XXL is een ruime box die qua grootte vergelijkbaar is met een kantoorunit. Het is onze meest veelzijdige troef met diverse toepassingsmogelijkheden, variërend van informele gesprekken tot een vaste werkplek of vergaderruimte, en alles daartussenin. Met de Kubo XXL bieden we een oplossing die tegemoetkomt aan al jouw professionele behoeften op een buitengewoon hoog niveau.

Breedte: 488 cm

Diepte: 368 cm

Hoogte: 249 cm

Deze vergaderruimte is volledig in Nederland geproduceerd en op een modulaire wijze ontworpen. Bovendien kan het volledig worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.

Specificaties

  • Ventilatie: De Kubo boxen worden geleverd met een standaard CO2-gestuurd ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit.
  • Akoestiek: De Kubo boxen zijn stevig gebouwd en bekleed met hoogwaardig akoestisch materiaal, zowel aan de binnen- als buitenkant. Hierdoor wordt optimale akoestiek bereikt, zowel binnen als buiten de box.
  • Sensor: Elke Kubo Box is uitgerust met een ingebouwde sensor in het dak, die de functionaliteit van de verlichting en ventilatie regelt.
  • Stroompunten: Bij de levering van de boxen zorgen wij voor vier stroompunten en twee USB-poorten, zodat je altijd voldoende stroomvoorziening hebt. (geen inbouw)
  • Aanpasbaarheid: De Kubo boxen zijn modulair opgebouwd, waardoor ze op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd. Zo bieden we altijd een flexibele oplossing die aan jullie specifieke behoeften voldoet.
  • Duurzaamheid: De boxen van Kubo zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Dankzij het modulaire ontwerp is het nooit nodig om het volledige product te vervangen. Bovendien worden al onze boxen volledig in Nederland geproduceerd, in samenwerking met lokale ondernemers, waardoor we trots kunnen zijn op een 100% Nederlandse productie.

Algemene informatie

We nodigen u graag uit om op afspraak onze boxen te bezichtigen en samen met een van onze verkoopspecialisten een volledig gepersonaliseerde configuratie te creëren. We streven ernaar om uw bestelling binnen een geschatte levertijd van 3-6 weken te leveren.