Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Vitra Physix Bureaustoel

 665,50

( 550,00 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Natuurlijke elegantie ontmoet moderne ergonomie in de Vitra Physix bureaustoel. Deze meesterlijk ontworpen stoel belichaamt een harmonieuze balans tussen vorm en functie, waardoor hij niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een weldaad voor het lichaam tijdens lange werkdagen.

De Vitra Physix is doordrenkt met innovatie, van de dynamische zitting die reageert op je bewegingen tot de soepel gebogen rugleuning die perfect samengaat met je rugcontouren. Met een subtiele mix van materialen en texturen voegt deze stoel een vleugje verfijning toe aan elke kantooromgeving, of het nu gaat om een strakke thuiswerkplek of een moderne zakelijke ruimte.

Dankzij de intuïtieve bedieningselementen kun je de zitting eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, terwijl de geavanceerde technologieën achter de schermen zorgen voor optimale ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langdurig zitten. De Vitra Physix is niet zomaar een stoel; het is een investering in je welzijn en productiviteit, verpakt in een prachtig en tijdloos design. Ervaar het verschil dat deze stoel kan maken en til je zitervaring naar een hoger niveau met de Vitra Physix.