Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Vitra T-Chair

 204,95

( 169,38 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Staat: Jong gebruikt
Deze bureaustoelen zijn de beste op het gebied van gebruikte stoelen. De gebruikerssporen zijn minimaal en de stoelen zijn volledig gereinigd en opnieuw gestoffeerd. Bij Offeco staan bij voor het hergebruiken van producten voor een duurzame toekomst.

De Vitra T-Chair is een duurzame en ergonomische bureaustoel met een groot aantal instelbaarheidsmogelijkheden. De vormgeving van deze bureaustpe; zorgt ervoor dat de stoel je optimaal ondersteunt en comfortabel laat zitten.