Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat moet ik doen bij een storing van mijn Zit sta bureau?

U Heeft net een nieuw zit sta bureau gekocht om ergonomisch te gaan werken maar dan is er een groot probleem, het bureau gaat niet meer omhoog of omlaag.  

Wij hebben wat tips voor u, zodat het bureau weer werkend gemaakt kan worden.

  1. probeer de “reset”-functie te gebruiken, wat inhoudt dat u de ↓-knop ingedrukt houdt, zodat het bureau het laagste hoogteniveau bereikt en terugkaatst. Meestal kan deze manier het probleem oplossen.
  2. Sommige zit sta bureaus reset u door de knop voor omlaag en omhoog tegelijkertijd in te drukken. Bij andere zit sta bureaus drukt u alleen de omlaag knop in. Doe dit voor ongeveer 1 minuut. Je hoort vaak een ‘bzz’ geluid of een piep als de reset is gelukt.
  3. Het is een klassiek, maar ook vaak een goede oplossing. Haal de stekker uit het stopcontact en wacht 30 seconden tot u de stekker weer opnieuw in het stopcontact steekt. Werkt het toch niet? Haal dan de stekker voor 5 minuten uit het stopcontact en probeer het dan nogmaals. Als het dan nog niet lukt is waarschijnlijk de motor in het bureau kapot. Heeft u een zit sta bureau bij ons gekocht? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan lossen wij dit kosteloos voor u op!