Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Wat Houdt Zit Sta Bureau Nen 527 in?

Zit sta bureau dat voldoet aan de NEN 527 norm voor veiligheid en stabiliteit tijdens het gebruik als zit- of sta-werkplek.

Zit sta bureaus zijn de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege de voordelen die ze bieden voor de gezondheid en het comfort van gebruikers. Een belangrijke standaard voor deze bureaus is de NEN 527, die specifieke vereisten en testmethoden beschrijft voor deze bureaus.

Norm veiligheid en stabiliteit

De NEN 527 is een Nederlandse norm die betrekking heeft op de veiligheid en stabiliteit van meubelen, waaronder zit sta bureaus. Deze norm beschrijft de eisen die worden gesteld aan de constructie van deze bureaus om te zorgen voor veiligheid en stabiliteit, en om te voorkomen dat ze omvallen of kantelen tijdens het gebruik.

Wat houden de eisen in?

Deze normering specificeert onder andere de minimale hoogte en breedte van het bureau, de maximale belasting die het bureau kan dragen, de minimale afstand tussen de poten en de maximale afwijking van het bureau wanneer er kracht op wordt uitgeoefend. Ook wordt er in de norm beschreven hoe de stabiliteit van het bureau getest moet worden.

Zit sta bureau met NEN 527-certificering voor gegarandeerde stabiliteit en veiligheid tijdens gebruik in staande en zittende positie.

Let op de Normering

Als je op zoek bent naar een zit sta bureau dat voldoet aan de NEN 527 norm, is het belangrijk om te zoeken naar bureaus die specifiek zijn ontworpen en getest volgens deze norm. Al onze zit sta bureaus voldoen aan de NEN 527.

Conclusie

De NEN 527 is een belangrijke norm die beschrijft hoe zit sta bureaus moeten worden ontworpen en getest om te zorgen voor veiligheid en stabiliteit. Als je op zoek bent naar een zit sta bureau, is het belangrijk om te controleren of deze voldoet aan deze norm om te zorgen voor veilig en comfortabel gebruik.

Meer blogs lezen: