Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een mooie, ergonomische en praktische kantoorinrichting met een originele uitstraling? Dan is Offeco u graag van dienst!

Een kantoorinrichting is tegenwoordig meer dan alleen simpel meubilair waaraan gewerkt wordt. Het kantoor weergeeft de visie en identiteit van uw bedrijf of thuiswerkplek. Uw kantoor of thuiswerkplek is niet alleen een mooi visitekaartje, maar het is de plek waar u een fijne werkomgeving wilt creëren voor uw medewerkers. Het moet een plek worden waar zij zich thuis voelen en op een efficiënte manier hun werk kunnen doen. Door een professionele kantoorinrichting zorgt u voor een gezonde en veilige werkplek voor uw medewerkers. Een ergonomische kantoorinrichting is van groot belang. Bij Offeco kijken wij, samen met u naar alle oogpunten van uw kantoorinrichting.

Voordelen van Kantoorinrichting bij Offeco

Betalen met factuur

Volume korting

Persoonlijk plan

Veelgestelde vragen

Nadat u een aanvraag heeft ingediend maken wij aan de hand van uw eisen een volledig inrichtingsplan.

Wij kunnen uw kantoor door heel Europa voorzien van onze meubelen. Voor buitenlandse klanten is een btw-verlegd factuur mogelijk. 

Wij kunnen onze kantoormeubelen in overleg met spoed binnen 2 werkdagen leveren door heel Nederland.

 

Dat is geen probleem! Wij kunnen u oude kantoormeubilair opkopen of inruilen voor nieuw meubilair. Ook kunt u uw oude meubilair laten refurbishen.

Wij hebben een advies pagina waar alles wordt uitgelegd. Ook kunt u direct contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Bij Offeco is dat geen probleem, Wij hebben (N)EN en NPR bureaustoelen. Onze zit sta bureaus voldoen aan de EN-527 Normering en onze instelbare bureaus voldoen aan de arbo eisen voor zittend werken.

Jazeker! U kunt een afspraak maken via info@offeco.nl.

Ja dat is geen probleem! Als u aangeeft in de aanvraag dat de producten gemonteerd geleverd moeten worden zorgen wij dat het verwerkt wordt in de offerte.