Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Filters

Prijs
Prijs - slider
3080
Kleur
Kleur

Kabelgoten

Een kabelgoot is de ideale oplossing om je kabels en stekkerdozen netjes op te ruimen, te beschermen en van de grond en/of uit het beeld te houden. Een kabelgoot is niet alleen een overzichtelijke maar ook nog eens een veilige oplossing.

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Kabelgoten zijn onmisbaar in een moderne kantoorinrichting. Ze bieden een oplossing voor het netjes wegwerken van kabels en draden, zodat de werkplek er opgeruimd uitziet en er minder risico is op struikelgevaar of beschadiging van kabels. Bovendien dragen kabelgoten bij aan de veiligheid van de werkplek, omdat ze voorkomen dat kabels per ongeluk uit het stopcontact worden getrokken.

Onze kabelgoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat je altijd de kabelgoten kunt vinden die passen bij jouw kantoorinrichting en behoeften. Onze kabelgoten zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt, zodat je snel en efficiënt de kabels en draden kunt wegwerken.

Onze kabelgoten zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Ze zijn ook ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gereinigd, zodat je ze in topconditie kunt houden en de hygiëne van de werkplek kunt waarborgen.

Tot slot zijn onze kabelgoten niet alleen functioneel en duurzaam, maar hebben ze ook een professionele en stijlvolle uitstraling die bijdraagt aan de uitstraling van jouw kantoorinrichting. Onze kabelgoten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een kabelgoot kunt vinden die past bij jouw smaak en kantoorinrichting.