Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Filters

Prijs
Prijs - slider
45160
Kleur
Kleur

Vloergoten

Een vloergoot is de ideale oplossing om losliggende kabels op de grond netjes weg te werken. De vloergoot beschermt je kabels, ziet er professioneel uit en voorkomt struikelpartijen. Onze vloergoten zijn in meerdere kleuren en formaten te verkrijgen.

Vloergoten zijn een praktische en stijlvolle oplossing voor het netjes wegwerken van kabels en leidingen op de vloer. Ze bieden een veilige en efficiënte manier om kabels te geleiden en beschermen tegen beschadiging, terwijl ze tegelijkertijd een opgeruimde en professionele uitstraling geven aan de ruimte.

Onze vloergoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat je altijd een geschikte optie kunt vinden voor jouw specifieke behoeften en kantoorinrichting. Onze vloergoten zijn ontworpen om naadloos in de vloer te integreren, waardoor ze een discrete en praktische oplossing bieden voor het geleiden van kabels en leidingen.

Daarnaast zijn onze vloergoten ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en veelvuldig gebruik. Bovendien zijn ze vaak voorzien van een afneembaar deksel, waardoor de kabels gemakkelijk kunnen worden aangepast of vervangen zonder dat de hele goot hoeft te worden gedemonteerd.

Onze vloergoten zijn ook ontworpen om de veiligheid op de werkplek te verbeteren. Ze zijn voorzien van afgeronde randen en antislip-oppervlakken om te voorkomen dat werknemers struikelen of uitglijden. Bovendien bieden ze bescherming tegen brand, omdat ze vaak voldoen aan de brandwerende normen.

Naast hun praktische functie, hebben onze vloergoten ook een professionele uitstraling die past bij de uitstraling van moderne kantoorinrichtingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je een vloergoot kunt vinden die past bij jouw kantoorinrichting en smaak.