Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Ahrend 220

 220,00

( 181,82 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Ahrend 220 is een hoogwaardige bureaustoel die ontworpen is voor ergonomie en comfort tijdens lange werkdagen. Deze stoel beschikt over een gepatenteerd asymmetrisch synchroon mechanisme dat zich aanpast aan de natuurlijke bewegingen van het lichaam, waardoor de druk op de wervelkolom wordt verminderd en de houding wordt verbeterd.

De Ahrend 220 heeft ook een verstelbare zitting, die kan worden aangepast aan de individuele lichaamslengte van de gebruiker, waardoor de druk op de dijen wordt verminderd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. De armleuningen zijn in hoogte en breedte verstelbaar, zodat de gebruiker de stoel volledig kan aanpassen aan zijn of haar behoeften.

De Ahrend 220 is gemaakt van duurzame materialen en heeft een strak en tijdloos design dat past bij elke moderne werkruimte. Het vijfdelige onderstel met wieltjes zorgt voor stabiliteit en mobiliteit, terwijl de ademende bekleding zorgt voor een goede luchtstroom en oververhitting voorkomt.

Met zijn ergonomische functies, aanpasbaarheid en duurzaamheid is de Ahrend 220 een slimme investering voor iedereen die veel tijd doorbrengt aan een bureau.