Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Ahrend Bureaustoel

 90,75

( 75,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Staat: Jong gebruikt

De Ahrend 220 is een ergonomische bureaustoel van hoge kwaliteit, ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden voor een gezonde zithouding tijdens het werk. Deze stoel beschikt over een gepatenteerde ‘Dynamic Synchro’ beweging, die ervoor zorgt dat de stoel zich aanpast aan uw lichaamsbewegingen en uw houding optimaal ondersteunt.

De Ahrend 220 heeft een slank, modern design en is gemaakt van duurzame materialen, waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik in drukke kantooromgevingen. De zitting en rugleuning zijn bekleed met hoogwaardige stoffen die ademend zijn en zorgen voor een comfortabel gevoel.

Met de verstelbare zithoogte, zitdiepte en armleuningen kan de Ahrend 220 eenvoudig worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren, waardoor de stoel geschikt is voor een breed scala aan lichaamstypes en -maten.

Bovendien is de Ahrend 220 ook een milieuvriendelijke keuze, omdat deze stoel grotendeels recyclebaar is en geproduceerd wordt met minimale milieueffecten. Kortom, de Ahrend 220 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een ergonomische en duurzame bureaustoel die langdurig comfort en ondersteuning biedt.