Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Ahrend Duo Zit Sta Bureau

 538,45 750,20

( 445,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Ervaar flexibiliteit en comfort met het Ahrend Duo Zit Sta Bureau Elektrisch, een meesterwerk van modern design en functionaliteit. Dit bureau is ontworpen om aan te passen aan jouw behoeften, waardoor je moeiteloos kunt switchen tussen zitten en staan tijdens je werkdag.

Met een elektrisch verstelbaar mechanisme kun je eenvoudig de hoogte van het bureau aanpassen, waardoor je de perfecte ergonomische positie kunt vinden. Of je nu wilt zitten en geconcentreerd wilt werken of wilt staan en actief wilt zijn, dit bureau past zich aan jouw voorkeur aan.

Het Ahrend Duo Zit Sta Bureau Elektrisch is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking voegt het een moderne touch toe aan elke werkruimte. Bovendien is het bureau duurzaam geproduceerd, wat betekent dat het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu.

Maak van jouw werkplek een oase van productiviteit en welzijn met het Ahrend Duo Zit Sta Bureau Elektrisch. Ontdek de perfecte balans tussen comfort, stijl en functionaliteit voor een werkomgeving waar je echt van zult genieten.