Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Alternatieven voor de Herman Miller Aeron

Het is niet zomaar dat de Herman Miller Aeron een van de meest populaire bureaustoelen ter wereld is en blijft. Deze bureaustoel heeft een uniek ontwerp dat nergens mee te vergelijken is. De Aeron heeft ook de beste bouwkwaliteit van alle bureaustoelen. Hoewel de Herman Miller Aeron voor sommige mensen een perfecte keuze is, zal het niet voor ieder mens een goede optie zijn. Veel mensen zijn op zoek naar alternatieven voor de Aeron stoelen. De volgende redenen komen vaak voor: de stoel is te prijzig, de stoel past niet bij uw lichaam, de stoel sluit niet aan bij uw klachten, of wat de reden ook is. De bureaustoelen die wij in deze lijst aanbieden verschillen in prijzen, designs en instelmogelijkheden. Wij hopen dat dit artikel u helpt bij het vinden voor een goed alternatief voor de Herman Miller Aeron stoelen.

Therapod X HR

Ons eerste alternatief voor de Herman Miller Aeron is de Therapod X HR. Deze stoel heeft een compleet ander design dan de Aeron, maar is goed te vergelijken in kwaliteit en garantie. Als de Aeron niet goed bij uw lichaam past, en niet uw klachten verhelpt dan is het belangrijk dat u begrijpt hoe die klachten te voorkomen zijn. Deze stoel beschikt over alle instelmogelijkheden die een stoel kan bevatten. Heeft u rugklachten? Deze stoel heeft een ingebouwde lende steun die per deel van de rug apart ingesteld kan worden. Bent u lang? Deze stoel kan standaard tot 60 cm hoog en heeft een zitdiepte verstelling van 6 cm.  Mocht dat niet voldoende voor u zijn, dan kunt u deze stoel op maat configureren. Voor welke doeleinden dan ook, deze bureaustoel is altijd aanpasbaar naar u.

Herman Miller Mirra

Ons tweede alternatief voor de Aeron bureaustoel is de Mirra. Deze stoel is het meest vergelijkbaar met de Aeron en kost een stuk minder geld. Een van de grote voordelen die de Mirra heeft ten opzichte van de Aeron, zijn de instelmogelijkheden. Buiten de instelmogelijkheden die de Aeron heeft, biedt de Mirra u ook zitdiepteverstelling, lende verstelling, en armbreedteverstelling.

De bureaustoel verschuift niet zoals bij standaard zitdiepteverstellingen, in plaats daarvan buigt en vouwt het de Mirra naar beneden om de diepte te veranderen. Ook de lendendiepteverstelling is uniek. U kunt aan elke kant van uw rug aan een knop draaien om de hoeveelheid ondersteuning aan die kant te vergroten of te verkleinen. De Aeron heeft een volledig mesh rug, terwijl de Mirra een rugleuning van 100% polymeer heeft. Polymeer is eigenlijk hard plastic. Hoewel het plastic hard is in vergelijking met het mesh, is de achterkant van de Mirra flexibeler dan die van de Aeron. Hierdoor kunt u zich gemakkelijker verplaatsen in de Mirra bureaustoel.

Bureaustoel 7678

Ons derde alternatief voor de Herman Miller Aeron is bureaustoel 7678. Deze bureaustoel heeft net als de Aeron een netbespannen rug. Deze stoel onderscheidt zich van de Aeron door zijn vele instelmogelijkheden. De stoel beschikt over frontneiging, zitdiepte verstelling, verstelbare armleggers en een verstelbare rugleuning. Door al deze instelmogelijkheden is deze stoel geschikt voor een breedte scala aan mensen.

Bureaustoel 711

Ons laatste alternatief voor de Herman Miller Aeron is bureaustoel 711. Deze bureaustoel is een goed alternatief voor de Herman Miller Aeron, omdat deze stoel aanvulbare instelmogelijkheden aanbiedt, die net het verschil kunnen maken tussen comfortabel zitten en niet. Deze bureaustoel heeft instelmogelijkheden zoals, in hoogte verstelbare netbespannen rug, in diepte verstelbare lendensteun, in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare ergonomische rechte armleggers, armleggers voorzien van in diepte instelbare brede PU opdek met slide, Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling en een schuifzitting 10 cm verstelbaar.

Problemen die kunnen voorkomen bij de Aeron

De stoel zit misschien niet comfortabel: Wij verkopen de Aeron stoelen al een tijdje, en merken dat de een positief is over de stoel, en de ander niet. Bij deze stoelen is er geen middenweg.

Geen zitdiepteverstelling: De Herman Miller Aeron heeft geen zitdiepteverstelling, maar in plaats daarvan zijn de stoelen in verschillende stoelmaten beschikbaar. Het probleem is dat die maten niet op elk persoon goed zullen aansluiten, waardoor de comfort wordt vermindert.

Geen rugleuningverstelling: De Aeron heeft geen rugleuning verstelling, waardoor u als uw langer bent niet de rugleuning op de juiste hoogte voor uw rug kan plaatsen. Het is belangrijk dat de ondersteuning op de juiste plaats ondersteund.

Conclusie

Wij zijn fan van de Herman Miller Aeron stoelen. Het zijn een van de beste bureaustoelen die er op de markt te verkrijgen zijn. Alleen zijn deze stoelen niet voor iedereen comfortabel. Heeft u een probleem met uw rug, of past uw lengte niet bij de Aeron A, B of C, dan gaat deze stoel niet comfortabel voor u zijn. Wij raden dan aan om te kijken naar bureaustoelen die voldoen aan de NPR 1813 norm. De NPR 1813 norm houdt in dat een bureaustoel aan de strengste eisen moet voldoen en volledig instelbaar moet zijn om de maximale ergonomie te ervaren.

Wij hopen u met bovenstaande alternatieven te helpen aan een stoel die u de komende jaren veel comfort en ergonomie zullen bieden.