Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Archiefkast 100x80x38 cm

 229,90

( 190,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze metalen archiefkasten zijn uitgerust met een elektrostatische poedercoating voor duurzaamheid. Het model wordt geleverd met twee verstelbare legborden, waardoor u de afstanden tussen de legborden naar wens kunt aanpassen. Indien gewenst, kunt u altijd extra legborden bijbestellen. Deze draaideurkast is tevens geschikt voor laterale hangmappen en wordt geleverd in een vaste maat. In onze webshop heeft u de mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen, waaronder lichtere en donkere tinten.

Specificaties

  • Vervaardigd uit metaal en bedekt met een elektrostatische poedercoating.
  • Voorzien van een Ronis sluiting, inclusief twee sleutels.
  • Inclusief twee verstelbare legborden.
  • Mogelijkheid tot toevoegen van extra legborden voor lichtere opslag.
  • Beschikbaar in verschillende kleuren.
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 100 x 80 x 38 cm.
  • Wordt gedemonteerd geleverd.

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.