Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Archiefkast 120x92x42 cm

 242,00

( 200,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze metalen archiefkasten zijn voorzien van een elektrostatische poedercoating. Het model wordt geleverd met twee verstelbare legborden, zodat u zelf de afstanden tussen de legborden kunt bepalen. Indien gewenst, kunt u ook extra legborden bijbestellen. Deze draaideurkast is tevens geschikt voor laterale hangmappen. De kast wordt geleverd in een vaste maat. In onze webshop heeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren te selecteren, variërend van lichtere tot donkere tinten.

Specificaties

  • Vervaardigd uit metaal en voorzien van een elektrostatische poedercoating voor duurzaamheid.
  • Uitgevoerd met een Ronis sluiting, inclusief 2 sleutels voor veilige opslag.
  • Inclusief 2 verstelbare legborden voor flexibele opbergruimte.
  • Geschikt voor laterale hangmappen, waardoor u gemakkelijk georganiseerd kunt opbergen.
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van extra legborden voor meer lichte opslagmogelijkheden.
  • Afmetingen (hoogte, breedte, diepte): 120 x 92 x 42 cm.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren om aan uw voorkeuren te voldoen.
  • Wordt gedemonteerd geleverd.

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.