Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Archiefkast 200 x 100 x 40 cm

 275,00

( 227,27 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Deze archiefkast is een ideale toevoeging voor de werkplaats, opslag of het kantoor. De kast heeft een stalen, gelaste constructie en is daardoor zeer stevig. Met afmetingen van 200 cm hoog, 100 cm breed en 40 cm diep, biedt de kast veel opbergruimte.

De draaideurkast wordt geleverd met vier verstelbare legborden, die je naar eigen wens op hoogte kunt instellen om de kast naar jouw voorkeur in te richten.

De kast is uitgerust met een slot en wordt geleverd met twee sleutels.

Specificaties

  • 200x100x40 cm (HxBxD)
  • Stalen constructie
  • 4 verstelbare legplanken met circa 40 kg draagkracht per stuk
  • Stevig slot met 2 sleutels
  • Mat zwart.
  • Zeer stevig

Algemene informatie

Nieuwe kast verpakt in doos.