Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Bureaustoel 711

 475,00

( 392,56 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De ideale zitpositie vinden gaat zeker lukken met de 711 bureaustoel  door een groter bereik en meerdere afstelmogelijkheden. Het Donati mechaniek, de comfort zitting met stiknaden en 10 cm verstelbaarheid, de net bespannen rug en de in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare ergonomische armleggers zorgen voor veel zitcomfort bij een langdurige zitperiode. De bureaustoel is verder voorzien van een kunststof design onderstel met een zwarte gas lift en multifunctionele wielen. De 711 NPR bureaustoel heeft standaard 10 jaar garantie.

De 711 bureaustoel voldoet aan de NPR 1813. Deze norm is een aanvulling op de (N)EN 1335 norm en heeft tot doel aan te geven op welke wijze ‘goed zitten’ en ‘verantwoord staan’ bij het kantoorwerk kan worden uitgevoerd. Door de aan te passen maatvoering zorgen deze kantoorstoelen voor circa 90% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning. Deze stoelen hebben een groter bereik in afstelmogelijkheden en zijn daardoor geschikt voor verschillende lichaamslengtes en gedurende een langere zitperiode.