Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Bureaustoel 8910

 275,82

( 227,95 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Conditie: Nieuwstaat

8910 is een bureaustoel die is ontworpen om comfortabel te zitten gedurende langere perioden.

Het heeft een comfortabele zitting met stiknaden, een verstelbare rugsteun, verstelbare armleggers en een aluminium onderstel met een verchroomde gaslift en multifunctionele wielen.

Deze functies zorgen ervoor dat de stoel aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast voor optimaal comfort.

Nieuwprijs 415,00 euro

Specificaties

  • In hoogte verstelbare net bespannen design rug (kleur zwart, K&R)
  • In diepte verstelbare lendensteun
  • Gestoffeerde comfort zitting met stiknaden, zonder afdekkap
  • In hoogte verstelbare en in diepte instelbare schuine armleggers (A10)
  • Schuifzitting 6 cm verstelbaar
  • Verchroomde gaslift
  • Aluminium gepolijst onderstel
  • Multifunctionele wielen 60 mm
  • Garantie 12 maanden

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 12 maanden garantie.