Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Bureaustoel Aero

 260,15

( 215,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Bureaustoel Aero is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en functionaliteit. Deze stoel biedt uitstekende instelmogelijkheden om aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren te voldoen. Met de 3D armpads kunt u de armsteunen op verschillende manieren instellen, zodat u uw armen en polsen op de juiste manier kunt ondersteunen tijdens het typen of werken op uw computer.

De bureaustoel Aero is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur van de stoel. Het strakke en moderne ontwerp geeft een professionele uitstraling aan uw werkruimte en is perfect voor zowel thuis als op kantoor. U kunt er zeker van zijn dat u de komende jaren comfortabel en stijlvol kunt werken met de Aero bureaustoel.

Bovendien biedt deze bureaustoel volledige garantie van 24 maanden, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Of u nu lange dagen achter uw bureau doorbrengt of af en toe een pauze neemt, de Aero bureaustoel biedt het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft om productief en comfortabel te blijven.