Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Bureaustoel Antwerpen

 299,99

( 247,93 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Door de stijlvolle verchroomde kruisvoet en het opvallende design van de rug is bureaustoel Antwerpen een ware eyecatcher. De bureaustoel heeft een stoffen zitting en een netwave rug, beiden in de kleur zwart. De zithoogte, zitdiepte en de hoogte van de armleggers zijn in te stellen voor optimaal zitcomfort. Bureaustoel Antwerpen wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Specificaties

  • Veerkracht Instelling
  • Rugleuning Verstelling
  • Zitdiepte Verstelling
  • Zithoogte Verstelling
  • Verstelbare Armleggers
  • Kantelbare Zitting en Rug

Algemene informatie

Nieuwe bureaustoel verpakt in doos.