Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Bureaustoel Athene

 375,00

( 309,92 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Op zoek naar een ergonomisch bureaustoel? (EN1335) Dan is bureaustoel Athene geschikt voor jou. Je kan de bureaustoel verstellen in hoogte van 470 tot 560mm. Voor een ergonomische houding is het belangrijk dat je een juiste positie kan aannemen en met de zithoogte van deze bureaustoel is dat geen probleem voor kleinere mensen, gemiddelde mensen en grotere mensen. Het ergonomische design stimuleert een perfecte houding waarmee je klachten kunt voorkomen. Deze bureaustoel is geschikt voor mensen tot en met 193cm. De zitting van deze bureaustoel is gemaakt van een luxe foam. De rest van de stoel is gestoffeerd.

 

Ergonomisch design

De ergonomische bureaustoel van Offeco is geheel in te stellen naar eigen wens. Deze bureaustoel heeft 4D armleggers, een rugleuning in hoogte verstelbaar, Zitdiepte verstelling en een hoogte verstelling d.m.v. een gaslift. Met deze verstellingen kan je de bureaustoel geheel naar jouw lichaam afstellen.

 

Let op

De ergonomie van deze bureaustoel is ideaal voor mensen tot 193cm. De maximale belasting van deze stoel is 125kg. Bij het aanschaffen van een bureaustoel moet je goed kijken naar de ergonomische aspecten om toekomstige klachten te voorkomen.

 

Montage

Deze bureaustoel kan door iedereen in elkaar gezet worden. Met behulp van de montagehandleiding en meegeleverde gereedschap staat de stoel binnen 10/15 minuten in elkaar. Voor je het weet kan je genieten van een heerlijke werkdag op jouw mooie bureaustoel.

 

Lange levensduur

Met de 2 jaar garantie die wij geven op dit product laten wij zien dat wij overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze bureaustoel.

Specificaties

  • 4D armleggers draaibaar, in hoogte, diepte en breedte verstelbaar
  • Armleggers voorzien van zachte PU top
  • Zitting uitgevoerd in luxe foam, gestoffeerd
  • Comfort rug gestoffeerd, verstelbaar in hoogte
  • Synchroomtechniek te vergrendelen in 3 standen
  • Gewichtsafhankelijk tegendruk instelling
  • zit diepte verstelbaar
  • In hoogte verstelbaar doormiddel van gaslift
  • 60mm PHD wielen voor vloerbedekking en harde vloeren

Algemene informatie

Nieuwe bureaustoel verpakt in doos.