Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Bureaustoel Ergo

 301,00

( 248,76 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met bureaustoel ergo. De montageplaat met ring mechaniek, de comfort zitting, de netbespannen rug en de vaste nylon armleggers zorgen voor comfort bij een langdurige zitperiode. Door minder verstelbare- en instelbare opties kan deze bureaustoel tegen een stootje en is hij uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in klaslokalen. Deze bureaustoel is verder voorzien van een kunststof design onderstel met een zwarte gaslift en multifunctionele wielen. Bureaustoel Ergo heeft standaard 5 jaar garantie.

Bureaustoel ergo voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting met stiknaden, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting. Bureaustoelen welke voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben hetzelfde comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

Specificaties

  • Vaste hoogte netbespannen design rug (kleur zwart)
  • Gestoffeerde comfort zitting met stiknaden
  • Vaste nylon armleggers
  • Montageplaat met ring mechaniek
  • Zwarte gaslift
  • Kunststof zwart design onderstel
  • Multifunctionele wielen 60 mm
  • 5 jaar garantie

Algemene informatie

Nieuwe bureaustoel verpakt in doos.