Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Bureaustoel London

 230,00 275,00

( 190,08 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Op zoek naar een fijne bureaustoel? Dan is bureaustoel London eco geschikt voor jou. Je kan de bureaustoel verstellen in hoogte van 470 tot 560mm. Voor een ergonomische houding is het belangrijk dat je een juiste positie kan aannemen en met de zithoogte van deze bureaustoel is dat geen probleem voor kleinere mensen, gemiddelde mensen en grotere mensen. Het ergonomische design stimuleert een perfecte houding waarmee je klachten kunt voorkomen. Deze bureaustoel is geschikt voor mensen tot en met 190cm. De zitting van deze bureaustoel is gemaakt van een luxe foam. De rug van de stoel is uitgevoerd in mesh. Deze bureaustoel is geschikt voor intensief gebruik op kantoor, thuis of achter je console.

 

Ergonomisch design

Bureaustoel London eco heeft armleggers verstelbaar in hoogte, is in hoogte verstelbaar doormiddel van een gaslift en tenslotte heeft bureaustoel London eco een Gewichtsafhankelijke tegendruk instelling.

 

Let op

De ergonomie van deze bureaustoel is ideaal voor mensen tot 190cm. De maximale belasting van deze stoel is 125kg. Bij het aanschaffen van een bureaustoel moet je goed kijken naar de ergonomische aspecten om toekomstige klachten te voorkomen.

 

Montage

Deze bureaustoel kan door iedereen in elkaar gezet worden. Met behulp van de montagehandleiding en meegeleverde gereedschap staat de stoel binnen 10/15 minuten in elkaar. Voor je het weet kan je genieten van een heerlijke werkdag op jouw mooie bureaustoel.

 

Lange levensduur

Met de 2 jaar garantie die wij geven op dit product laten wij zien dat wij overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze bureaustoel.

Specificaties

• Armleggers in hoogte verstelbaar
• Zitting uitgevoerd in luxe foam, gestoffeerd
• Comfort rug uitgevoerd in mesh
• Gewichtsafhankelijke tegendruk instelling
• Rug anti-panic te vergrendelen
• In hoogte verstelbaar doormiddel van gaslift
• PHD wielen voor vloerbedekking en harde vloeren

Algemene informatie

Nieuwe bureaustoel verpakt in doos.