Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Bureaustoel Madrid

 297,00

( 245,45 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Op zoek naar een comfortabele bureaustoel? Dan is bureaustoel Madrid ideaal voor jou. Je kan de bureaustoel verstellen in hoogte van 46 tot 56 cm. Voor een ergonomische houding is het belangrijk dat je de juiste zithoogte kan aannemen. Deze bureaustoel is geschikt voor mensen tot 190cm. Het ergonomische design stimuleert een perfecte houding waarmee je klachten kunt voorkomen. Deze bureaustoel is door zijn vele instelmogelijkheden geheel naar eigen wens in te stellen. Deze bureaustoel is geschikt voor intensief gebruik op kantoor, thuis of achter je console.

 

Ergonomisch design

Bureaustoel Madrid heeft armleggers die in hoogte, breedte en diepte verstelbaar zijn, een kantelmechaniek te vergrendelen in 3 standen en een verstelling in hoogte doormiddel van een gas lift.

 

Let op

De ergonomie van deze bureaustoel is ideaal voor mensen tot 190cm. De maximale belasting van deze bureaustoel is 125kg. Bij het aanschaffen van een bureaustoel moet je goed kijken naar de ergonomische aspecten om toekomstige klachten te voorkomen.

 

Montage

Deze bureaustoel kan door iedereen in elkaar gezet worden. Met behulp van de montagehandleiding en meegeleverde gereedschap staat de stoel binnen 10/15 minuten in elkaar. Voor je het weet kan je genieten van een heerlijke werkdag op jouw mooie bureaustoel.

 

Lange levensduur

Met de 2 jaar garantie die wij geven op dit product laten wij zien dat wij overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze bureaustoel.

Specificaties

  • 3D Armleggers draaibaar, in hoogte en breedte verstelbaar
  • Zitting uitgevoerd in luxe foam, gestoffeerd
  • Comfort rug uitgevoerd in mesh
  • Gewichtsafhankelijke tegendruk instelling
  • Kantelmechaniek te vergrendelen in 3 standen
  • In hoogte verstelbaar doormiddel van gaslif
  • PHD wielen voor vloerbedekking en harde vloeren

Algemene informatie

Nieuwe bureaustoel verpakt in doos.