Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Bureaustoel Wave

 235,95

( 195,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De bureaustoel Wave is voorzien van een comfortabele zitting die niet alleen dik, maar ook breed en diep is. Daarnaast is deze stoel zeer goed instelbaar, zodat u altijd de juiste zithouding kunt vinden. De 3D armpads zorgen voor extra comfort en ondersteuning van uw armen en schouders tijdens het werken. Of u nu lange uren achter uw bureau doorbrengt of af en toe een pauze neemt, met de bureaustoel Wave zult u genieten van een comfortabele en ergonomische werkervaring.