Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

Gasveer

 39,99

( 33,05 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Op zoek naar een nieuwe gasveer voor u bureaustoel? Een nieuwe gasveer is de ideale oplossing als u bureaustoel nog goed functioneert, maar de gasveer schokt of druk verloren heeft. Ook kunt u  de maximale zithoogte er mee veranderen.

U kunt de gasveer zelf eenvoudig vervangen. Mogelijk is een rubber hamer nodig om de oude gasveer uit het onderstel te slaan.