Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Haworth Comforto 5965

 217,80

( 180,00 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Haworth-Comforto 5965 is een ergonomische bureaustoel die ontworpen is om comfort te bieden tijdens lange werkdagen. Deze stoel is perfect voor kantoren en thuiswerkplekken waar comfort en ondersteuning van essentieel belang zijn.

De 5965 heeft een uniek ontwerp dat bestaat uit een gestroomlijnde rugleuning en zitting van hoogwaardig mesh-materiaal. Dit materiaal zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor uw lichaamstemperatuur op peil blijft en u zich comfortabel blijft voelen, zelfs tijdens lange zitsessies.

Specificaties

  • Zitdiepte verstelling
  • 4D-armleggers (links rechts voor achter omhoog omlaag)
  • Lendesteun aanpasbaar in druk en hoogte
  • Automatische gewichtsinstelling van zitting en rugleuning
  • Zit hoogte verstelbaar.

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 12 maanden garantie.