Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Haworth Comforto 77 NPR Regain Naviblue

 295,00

( 243,80 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Conditie: Jong gebruikt.
De Haworth Comforto 77  verkeerd in zeer goede staat. Deze bureaustoelen zijn de beste op het gebied van gebruikte stoelen. De gebruikerssporen zijn minimaal en de bureaustoelen zijn volledig gereinigd en waar  nodig opnieuw gestoffeerd.

De Haworth Comforto 77 is een hoogwaardige bureaustoel die comfort en ondersteuning biedt voor uw werkdagen. Deze stoel is ontworpen om aan te sluiten bij de individuele behoeften van gebruikers, waardoor het een perfecte keuze is voor werkomgevingen van elke omvang.

De Comforto 77 heeft een modern en stijlvol ontwerp, dat past bij elk interieur. De stoel is voorzien van een gepatenteerd ‘Duo-Back’-systeem, dat zich aanpast aan uw lichaamsbewegingen en uw houding optimaal ondersteunt. Dit systeem biedt bovendien een ongeëvenaarde flexibiliteit voor een ergonomisch zitcomfort.

De stoel beschikt over een verstelbare lendensteun, waardoor u uw ruggengraat de juiste ondersteuning geeft voor een gezonde zithouding. De armleuningen zijn ook in hoogte en breedte verstelbaar, waardoor u uw armen op de juiste hoogte kunt plaatsen en uw schouders kunt ontlasten.

De Comforto 77 is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat de stoel is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en een lange levensduur heeft. De stoel is grotendeels recyclebaar, wat betekent dat het een duurzame keuze is voor uw werkplek.

De Haworth Comforto 77 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en duurzame bureaustoel. Deze stoel biedt u de juiste ondersteuning en flexibiliteit voor een gezonde werkhouding, terwijl het tegelijkertijd een moderne en milieuvriendelijke keuze is voor uw werkomgeving.

Specificaties

  • Zithoogte: 40-54 cm
  • Rug hoogte: 49 cm
  • Zitbreedte: 50 cm
  • Zitdiepte: 40-53 cm
  • Voldoet aan de NPR norm

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 12 maanden garantie.