Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Haworth Comforto 77

 285,00

( 235,54 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

Conditie: Jong gebruikt.

De Haworth Comforto 77 is een ergonomische bureaustoel met een eigentijds design. Deze stoel is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens lange werkdagen en om de productiviteit te verhogen.

De Comforto 77 heeft een verstelbare zitting, die kan worden aangepast aan uw lichaamshoogte en -afmetingen. De rugleuning is eveneens verstelbaar en kan op de juiste hoogte worden ingesteld om uw ruggengraat te ondersteunen. De armleuningen zijn ook in hoogte verstelbaar en kunnen worden gedraaid om uw armen en schouders te ontlasten.

De Comforto 77 beschikt over een gepatenteerde “Trimension” technologie, die ervoor zorgt dat de stoel zich aanpast aan uw lichaamsbewegingen en zorgt voor een gezonde houding en een actieve zithouding. Dit helpt om vermoeidheid en rugpijn te voorkomen, en verhoogt de productiviteit en het comfort.

De Comforto 77 is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort bieden. De stoel is gemakkelijk te onderhouden en is grotendeels recyclebaar, wat de stoel ook nog eens milieuvriendelijk maakt.

Kortom, de Haworth Comforto 77 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en ergonomische bureaustoel met een eigentijds design. De Trimension technologie zorgt voor een gezonde houding en verhoogt de productiviteit en het comfort, terwijl de hoogwaardige materialen en het duurzame ontwerp zorgen voor langdurige prestaties en een verantwoorde keuze voor het milieu.

Specificaties

  • Zithoogte: 40-54 cm
  • Rug hoogte: 49 cm
  • Zitbreedte: 50 cm
  • Zitdiepte: 40-53 cm
  • Voldoet aan de NPR norm

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 12 maanden garantie.