Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Aeron Remastered – Nieuw

 1.500,00

( 1.239,67 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Herman Miller Aeron Remastered is een vernieuwde versie van de klassieke Herman Miller Aeron bureaustoel. Het is een uniek product dat zich onderscheidt door zijn geavanceerde technologieën en verbeterde ergonomische kenmerken.

Een van de meest opvallende verbeteringen van de Aeron Remastered is de Harmonic 2 Tilt-technologie. Deze technologie zorgt voor een soepele, natuurlijke beweging van de stoel, waardoor de gebruiker zich gemakkelijk kan aanpassen aan verschillende zithoudingen. Dit helpt bij het verminderen van druk op de rug en heupen, waardoor de gebruiker langer comfortabel kan zitten.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de Aeron Remastered is de verbeterde Pellicle-meshstof. Deze gaasstof is ademend en zorgt voor goede ventilatie, terwijl het tegelijkertijd voldoende ondersteuning biedt aan het lichaam van de gebruiker. De Pellicle-stof is ook aangepast om nog beter te passen bij de contouren van het lichaam, waardoor de drukverdeling optimaal is en de gebruiker langer comfortabel kan zitten.

De Aeron Remastered is ook voorzien van een nieuwe PostureFit SL technologie, die is ontworpen om de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom te ondersteunen. Dit zorgt voor een betere ondersteuning van de lendenen en bekken, waardoor de gebruiker een gezonde houding kan behouden tijdens het zitten.

Net als de oorspronkelijke Aeron, is de Aeron Remastered ook een duurzame keuze. De stoel is vervaardigd met gebruik van 46% gerecyclede materialen en is zelf voor 91% recyclebaar. Het is ook mogelijk om onderdelen te vervangen in plaats van de hele stoel weg te gooien, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product.

Al met al is de Herman Miller Aeron Remastered een uniek product dat uitblinkt in comfort, gezondheid, duurzaamheid en innovatieve technologieën. Het is een ideale keuze voor iedereen die een kwalitatieve bureaustoel zoekt om langdurig comfortabel en gezond te kunnen werken.