Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Aeron Tuxedo Pellicle Netweave

 603,79

( 499,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Herman Miller Aeron Tuxedo Pellicle Netweave bureaustoel staat beroemd om zijn voortreffelijk comfort, stijlvolle ontwerp en ergonomische eigenschappen. Dit icoon is gemaakt om naadloos in te spelen op de vormen van het menselijk lichaam, waardoor de gebruiker tijdens het werken opmerkelijk comfort ervaart, zonder de vrees voor drukpunten die rugpijn of vermoeidheid kunnen veroorzaken.

Met zijn ademende mesh rugleuning past de Aeron-stoel zich aan aan de bewegingen van de gebruiker, waardoor de luchtcirculatie wordt bevorderd en oververhitting wordt voorkomen.

De Herman Miller Aeron Tuxedo bureaustoel wordt vervaardigd met duurzame, hoogwaardige materialen die garant staan voor langdurige bruikbaarheid en minimale slijtage. Het stoelframe is vervaardigd van stevig materiaal, terwijl de wielen zijn ontworpen om geruisloos te rollen.

Of je nu een thuiskantoor hebt of werkt in een drukke kantooromgeving, de Herman Miller Aeron Tuxedo bureaustoel is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan comfort, stijl en ergonomie.

Specificaties

  • Rugleuning: Graphite
  • Framekleur: Graphite
  • Voorzien van vaste armleggers
  • Geen voorwaartse neiging/kanteling
  • Afmeting: B
  • Inclusief lumbar support

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Herman Miller stoelen!