Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Cosm

 786,50

( 650,00 excl. btw)

Slechts 1 resterend op voorraad

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Herman Miller Cosm is een unieke bureaustoel die zich onderscheidt door zijn innovatieve en futuristische ontwerp en geavanceerde technologieën. Het is een stoel die is ontworpen met oog voor comfort, ergonomie en duurzaamheid, en is geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Cosm is de Auto-Harmonic Tilt-technologie. Deze technologie past automatisch de weerstand aan op basis van het gewicht en de bewegingen van de gebruiker, waardoor de stoel zich automatisch aanpast aan de zithouding van de gebruiker. Dit zorgt voor een comfortabele zitervaring zonder de noodzaak om handmatige aanpassingen te maken.

Een ander uniek kenmerk van de Cosm is de Intercept-suspensie, die de lichaamsvormen van de gebruiker ondersteunt. Dit ontwerp zorgt voor een betere verdeling van het lichaamsgewicht over de zitting en rugleuning, wat de druk op het lichaam vermindert en zorgt voor langdurig comfort tijdens het zitten.

De Cosm is ook voorzien van een ergonomische rugleuning, die is ontworpen om te reageren op de bewegingen van de gebruiker en de natuurlijke kromming van de wervelkolom te ondersteunen. De rugleuning is gemaakt van ademend gaas, wat zorgt voor goede ventilatie en comfort.

De Cosm is een duurzame optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardige bureaustoel. De stoel is vervaardigd met gebruik van 42% gerecyclede materialen en is voor 95% recyclebaar. Het is ook mogelijk om onderdelen te vervangen in plaats van de hele stoel weg te gooien, waardoor de Cosm een duurzame optie is.

Al met al is de Herman Miller Cosm een uniek product dat uitblinkt in comfort, ergonomie en duurzaamheid. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en futuristische bureaustoel die zich automatisch aanpast aan hun zithouding en tegelijkertijd duurzaamheid en comfort biedt.

Specificaties

  • Hoogte: 98-114 cm
  • Breedte: 68-74 cm
  • Diepte: 68 cm
  • Zithoogte: 37,5-54 cm
  • Zitbreedte: 52 cm
  • Zitdiepte: 40 cm
  • 60 maanden garantie

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Herman Miller stoelen!