Gratis verzending binnen NL&BE
Levering binnen 1-5 werkdagen
Op Bol beoordeeld met een 8,9.

Herman Miller Mirra 2

 677,60

( 560,00 excl. btw)

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou. (Zie hieronder op de product pagina de garantie van het desbetreffende product.)

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De Herman Miller Mirra 2 is een unieke bureaustoel die ontworpen is met oog voor comfort, stijl en duurzaamheid. Het is een stoel die zich onderscheidt door zijn geavanceerde technologieën en aanpasbaarheid, waardoor de gebruiker kan genieten van een optimale zitervaring.

De Mirra 2 is ook voorzien van een lendensteun, die ontworpen is om de natuurlijke kromming van de wervelkolom te ondersteunen. Dit zorgt voor een betere ondersteuning van de lendenen en bekken, waardoor de gebruiker een gezonde houding kan behouden tijdens het zitten.

De Mirra 2 is een duurzame keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige bureaustoel. De stoel is gemaakt van 45% gerecyclede materialen en is voor 93% recyclebaar. Het is ook mogelijk om onderdelen te vervangen in plaats van de hele stoel weg te gooien, waardoor de Mirra 2 een duurzame optie is.

Al met al is de Herman Miller Mirra 2 een uniek product dat uitblinkt in comfort, aanpasbaarheid en duurzaamheid. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve bureaustoel die zich aanpast aan hun lichaam en zithouding, terwijl het tegelijkertijd duurzaamheid en stijl biedt.

 

Specificaties

  • 4d verstelbare armleuningen
  • Gasveer is in hoogte verstelbaar
  • De gewicht achterwaartse neiging is verstelbaar
  • Verlengbare zitting
  • Inclusief verstelbare Lumbar rugsteun
  • Voorwaartse en achterwaartse kanteling
  • Geschikt voor elk postuur
  • Full Option

Algemene informatie

Deze bureaustoelen zijn opgeknapt. Bij ons betekent ‘refurbished’ dat de stoelen zorgvuldig zijn nagekeken, eventueel opnieuw gestoffeerd, voorzien zijn van nieuwe officiële onderdelen, gereinigd zijn en indien nodig opnieuw zijn gespoten. Wij proberen de conditie van de stoelen weer zo goed als nieuw te krijgen. Om onze kwaliteit te waarborgen, geven wij 60 maanden garantie op deze Herman Miller stoelen!