Op bol.com beoordeeld met een 8,9
Levering binnen 1-5 werkdagen
Gratis verzending binnen NL&BE

HumanScale Liberty

 260,15

( 215,00 excl. btw)

Uitverkocht

Onze kantoormeubelen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen in Nederland en België. Voor Europese leveringen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen.

Wij vinden kwaliteit belangrijk! ons doel is dat onze producten lang meegaan, en dat garanderen wij met onze garanties. Zowel binnen als buiten de garantieperiode staan wij klaar voor jou.

Wanneer je het bestelde product hebt ontvangen, gaat de bedenktijd van 90 dagen in. Je mag het artikel voorzichtig gebruiken om het te beoordelen, maar het is niet de bedoeling om het artikel 90 dagen te gebruiken.

Wanneer de bestelling niet aan jouw verwachtingen voldoet, kan je eenvoudig een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@offeco.nl. Wij zullen je dan alle benodigde informatie per e-mail toesturen.

Product beschrijving

De HumanScale Liberty stoel is een zeer ergonomische en veelzijdige bureaustoel die is ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te bieden tijdens lange uren van zitten. Deze stoel heeft een unieke, vormgevoelige mesh-rugleuning die zich aanpast aan de vorm van de rug van de gebruiker, waardoor persoonlijke lendensteun en ventilatie worden geboden. Het frame is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stijlvol design dat past in elke moderne werkruimte. Met de verschillende instellingsmogelijkheden is deze stoel geschikt voor een breed scala aan lichaamstypes en zithoudingen, waardoor vermoeidheid en pijn worden verminderd en de productiviteit wordt verbeterd. Bovendien is de HumanScale Liberty stoel ontworpen met duurzaamheid in gedachten en heeft het een lange levensduur, waardoor het een verantwoorde keuze is voor zowel uw gezondheid als het milieu.